Katalozi

Sa ove strane možete izvršiti uvid u kataloški asortiman preko 25 renomiranih proizvođača led i neonske rasvete, kućne rasvete, spoljnog i unutrašnjeg dekorativnog ili klasičnog osvetljenja. Katalozi su razvrstani po brendovima, a zbog brzine preuzimanja ispod svakog je označena veličina pdf-a. Izaberite sami osvetljenje po vašoj meri, a za svaku dodatnu informaciju naš tim vam stoji na usluzi.

 
Artemide

Artemide je vodeći svetski proizvođač premium rasvete. Rasveta koje proizvodi Artemide zastupljena je u ekskluzivnim vilama i luksuznim objektima širom sveta, kao i najvažnijim muzejima dizajna i arhitekture. Stil, inovativnost, kvalitet izrade i iznad svega besprekoran dizajn, već duže od pola veka glavni su sinonimi brenda Artemide.

DeltaLight

Delta Light je reputaciju vrhunskog proizvođača osvetljenja prvobitno stekao među profesionalnom klijentelom, da bi nakon toga izrastao u “trend setera” na polju dizajna osvetljenja u stambenim, poslovnim i profesionalnim prostorima. Projektujući osvetljenje za prodajne prostore, stanove, kancelarije, javnu rasvetu, izložbene prostore, ugostiteljske objekte i otvorene površine, od najmanjih do najvećih, Delta Light je razvio široku paletu proizvoda i stekao dragoceno iskustvo i znanje, zahvaljujući kome je u mogućnosti da odgovori na sve funkcionalne i estetske zahteve gotovo svakog projekta.

 
 
Flos

Flos je jedan od vodećih svetskih proizvođača rasvetnih tela premijum segmenta, koji svojim modelima redovno pomera granice dizajna i tehnologije. Zahvaljujući saradnji s renomiranim svetskim dizajnerima i arhitektama i smelom eksperimentisanju s materijalima, Flos je kreirao brojne jedinstvene komade rasvete, čiji oblik redefiniše pojam estetike, dok prepoznatljivost dostiže nivo opšte kulture..

iGuzzini

iGuzzini je međunarodna zajednica u službi arhitekture i svetlosne kulture, za bolji život i u sektoru rasvete je jedna od najvažnijih u Evropi.
Proizvodnja je podeljena na unutrašnju i spoljašnju rasvetu. Od ranih godina, proizvodi su dizajnirani u saradnji sa vodećim arhitektima i dizajnerima.

 
 
Vibia

Vibia je jedan od najvažnijih proizvođača rasvete u svetu. Pored atraktivnog dizajna, upotrebe modernih materijala i vrhunske tehnologije izrade, Vibia je karakteristična po tome što naročitu pažnju posvećuje dizajnu svetlosnog snopa. Svetlosni izvor oblikuje vodeći računa o odnosu svetlosti i senke u prostoru koji osvetljava, u kome je svaka površina koja nije u senci tretirana kao supsidijerni izvor svetla.

Foscarini

Foscarini zauzima jedno od centralnih mesta u svetskoj proizvodnji premium rasvete. Jedinstven karakter među proizvođačima vrhunskog osvetljenja Foscarini obezbeđuje organizacijom u stilu “samostalne zanatske radionice” u svetu velikih proizvodnih sistema; fleksibilnom, efikasnom i visokokvalitetnom proizvodnjom, kao i nekonvencionalnim, produhovljenim dizajnom.

 
 
Astro Lighting

Astro Lighting, nakon dve decenije postojanja, spada u “mlađe” proizvođače premijum rasvete, a prepoznatljiv je po poslovnom stavu da dobar dizajn mora biti jednostavan. Proizvode kompanije Astro Lighting karakterišu kvalitet i preciznost, a u premijum segmentu posebno se ističe tehničkom superiornošću i širinom izbora na planu rasvete za kupatila.

Moooi

Kada su Marcel Wanders i Casper Vissers pokrenuli Moooi 2001. godine, obećali su jedno drugom da će stvoriti legendarni brend. Danas, nakon skoro dvadeset godina, Moooi još uvek inspiriše i zavodi svet divnim, inovativnim dizajnom. Dodatni „O“ u Moooi-u je da prenese nešto dodatnog u pogledu lepote i jedinstvenosti.

 
 
Ideal Lux

Ideal Lux je italijanski proizvođač rasvete najvišeg kvaliteta. Ideal Lux dizajnira i razvija izvore osvetljenja već duže od dve decenije. Svetski je poznato ime u oblasti premijum rasvete.

Aria

Aria je premium proizvođač visokokvalitetnih profesionalnih rasvetnih tela. Konstantno ulaganje u istraživanje i inovacije, rezultovalo je razvojem ponude kompletnih projektnih rešenja za individualne potrebe klijenata i reagovanjem u najkraćem roku u čitavom industrijskom segmentu.

 
 
Bachmann

Bachmann je Nemačka, veoma inovativna kompanija koja razvija, proizvodi i prodaje elektronske komponente i sisteme za distribuciju električne energije i sa svojim rešenjima je osvojila razne međunarodne nagrade.
Sa 40 godina iskustva u razvoju, proizvodnji i prodaji rešenja za distibuciju električne energije, Bachmann je sinonim za kvalitetne i inovativne proizvode visokog kvaliteta i preciznosti.
Inteligentan modularni asortiman pruža veliku sigurnost a PDU i Bluenet proizvodi ispunjavaju sve zahteve za sigurnu i visoko efikasnu distribuciju električne energije.