O nama

BERLIGHT D.O.O je firma koja se bavi dizajnom, projektovanjem i prodajom arhitektonskih spoljnih, unutrašnjih i dekorativnih svetiljki.

 

PREMIUM LIGHTING SOLUTIONS

 

Berlight je specijalizovana kompanija za dizajn, projektovanje i prodaju rasvete, od spoljašnje arhitekture do unutrašnje dekoracije i dizajna enterijera. Podjednako sarađujemo sa individualnim kupcima i arhitektama u želji da unapredimo kvalitet poslovanja na lokalnom tržištu rasvete, postavljajući nove standarde realizacije osvetljenja u privatnom i poslovnom okruženju. Naš tim eksperata pronalazi rešenje za svaki rasvetni problem i u svakom trenutku pruža vrhunsku uslugu stavljajući želje kupca u prvi plan.

U Berlight-u imamo razvijen sistem podrše i komunikacije koji obuhvata blisku saradnju sa svakim klijentom, od ideje do realizacije. Naša filozofija je jednostavna. Osvetljenje shvatamo kao nešto mnogo više od funkcionalnog ili dekorativnog elementa u arhitekturi. Dobro osvetljen prostor pozitivno utiče na kvalitet života, revitalizuje životni i poslovni ambijent i stvara osećaj ispunjenosti i zadovoljstva. Jer to i jeste naš konačni cilj. Korišćenjem najsavremenijih znanja iz rasvetne tehnologije, uz ekspertizu koja podstiče efikasnost, kvalitet i inovacije, oplemenjujemo život oko sebe. Osećaj ispunjenosti i zadovoljstva kod svakog klijenta jeste znak da smo obavili svoj zadatak.

Obraćaju nam se institucije i individualni korisnici sa potrebom da njihove prostore osvetlimo funkcionalno i prepoznatljivo. U našoj ponudi se nalaze svetiljke renomiranih firmi koje po svom kvalitetu izradnje mogu zadovoljiti sve tražene standarde kao i kvalitet savremenog dizajna rasvetnih tela.

U katalozima naših proizvođača nalazi se rasveta mnogih važnih i visoko nagrađivanih imena svetskog dizajna i arhitekture. Nezaobilazno je ovde pomenuti firme kao što su VIBIA, FOSCARINI, DELTALIGHT, ARES, ARTEMIDE, FLOS, ASTROLIGHT, LUCEPLAN...

Projektujemo sisteme upravljanja i kontrole rasvete  firmi LUTRON, AMX kojim kompleksne umrežene sisteme programiranom koordinacijom činimo prisupačnijim za centralno pokretanje i rukovođenje.

Projektantski tim predvodi Miroslav Mirković, dizajner svetla sa bogatim iskustvom i realizacijama, koji svoju firmu otvara 2009. godine, nakon 10 godina rada u firmama na najvišim funkcijama. U regionu ostvaruje brojne zapažene rezultate, među kojima se ističu rešenja rasvete za banke, komercijalne prostore, rezidencijalne objekte, urbane komplekse, hotele i pejzažne parkove.

 
Naš tim može Vam ponuditi, osim izbora svetiljki i intervencije na enterijerskim i eksterijerskim projketantskim situacijama, kompletan projekat instalacije, izradu 3D modela i svetlotehničkih proračuna, te po potrebi i samo izvođenje radova.