Delta Light X Milano 2017

Za Milanski Design Week Delta Light je pretvorio okolinu istorijskog Palazzo Crivelli u monumentalnu instalaciju osvetljenja. Potpuno novi proizvodi su prikazani u idejnom okruženju, uključujući i dizajnere arhitekte OMA, dizajnera za osvetljenje Dean Skiru i umetnik / dizajner Arik Levi. Povrh toga, linija-up inspirativna predavanja i razgovori održani su u bujnoj palazzo bašti, uključujući i govornike kao što su Snøhetta, CF Møller i AABE, od kojih su svi koji dali svoj potpis na Delta Light projekte širom sveta.

Sa 25.000 posetilaca iz 130 zemalja privremena instalacija Delta Light X pokazao se kao veliki uspeh. Jan Ameloot, generalni direktor "Mi smo bili preplavljeni kvantitetom i kvalitetom naše publike. To je bio naš cilj da naše posetioce povedemo na experimentalno putovanje, spajanje svetlosti, formu i arhitekture.

Prostorni fenomen refleksije između svetlosti, formu i arhitekture tokom nedelje dizajna, Milana otkriva svoje tajna mesta. Jedan od njih, vrt Palazzo Crivelli, bio je otvoren za javnost po prvi put. Delta LIght je iskoristio tu priliku stvarajući upečatljiv crni tunel koji povezuje veličanstveno dvorište sa istorijskom zgradom i prostire se na 2500m² bašti. Nove kolekcije i saradnja

Sa potpuno novim magnetnim Splitline opseg profila i Superloop kolekcije (svestrani niz petlji u različitim aplikacijama i prečnika), Delta Light je predstavila nove u kući dizajnirane kolekcije. Kombinacija Superloop Spy sa kristalnim lusterom zgrade pokazao se kao mnogo voljeni i fotografisani objekat.

U vrtu, posetioci otkrivaju dizajn saradnju sa vodećim arhitekta OMA (KSI180), nagrađivani dizajner Dean Skira (Polesano) i umetnika-dizajner Arik Levi (Batler). Sva tri dizajnera sarađivali su sa Delta Light na scenografiji svojih zbirki, što dovodi do senzacionalne interakcije između proizvoda, prostora i posetioca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Povezane vesti