ARTEMIDE & Mercedes-Benz Style

A BRIGHT FUTURE

Artemide i Mercedes-Benz su poznati po ekskluzivnosti njihovog dizajna i stvaranju ikona. Dva međunarodna lidera u svojim poljima odlučila su da uđu u partnerstvo za dizajn radi stvaranja nove sinergije. Dizajn Artemide i Mercedes-Benz-a je tradicionalno ljudski centriran, fokusiran na ljudska bića, njihovom iskustua i interakciji. Kroz visok kvalitet izrade i velikom inovativnom vizijom dizajna, počiva na etičkim i održivim vrednostima, u stanju da oblikuju divne trajne proizvode.

Impresivan i neočekivan rezultat je otelotvorenje svetlosti u nadležnost Artemide, u kombinaciji sa prepoznatljivim osobinama Mercedes-Benz Stile na formi i materijalu. Ameluna je kombinacija Artemide, Mercedes-Benz i luna, italijanske reči za mesec. To je priča koja prevazilazi sam objekat. Ameluna Luster kombinuje lepotu i inteligenciju. Kroz transparentu formu i Dinamic Light, stvara bezbroj scenarija. Interakcija između čistih oblika i asimetričnog obima pokreće dinamičan i duboko emotivno osećaj. Ameluna otkriva inovativni optoelektronskih sistema integrisan u transparentnom okviru. Aluminijum bend, patent inovacija, koji je zavaren sa optikom, podržava LED strip. Transparentno telo ovog lustera omogućava da svetlost bude i direktna i da se delimično prelama. Bezbroj hromatskih atmosfera može biti kreiran sa upotrebom inovativnog RGB Led spota.

Sa jednostavnom upotrebom namenske aplikacije, Ameluna može zapamtiti osvetljenje u novom Mercedes E-Class "Masterpiece inteligencije" i ponoviti istu atmosferu u bilo kom okruženju. Sposobnost da se zabavljaju digitalni dijalog sa okolinom i njegovom optoelektronskom inovacijom su samo deo visoke tehnologije u nadležnosti Ameluna Lustera.

Pogledajte uživo u prodajnom salonu rasvete Berlight !!!!

 
 
 
 
 

Povezane vesti