Tolomeo floor Mega

Artemide
€755.00 - €1038.00 +PDV

Definitivno zaštitni znak Artemide, familija  lampi Tolomeo je stekla planetarnu slavu i prepoznatljivost svojim jednostavnim, elegantnim i klasičnim dizajnom jednostavne forme koja se lako uklapa u gotovo svaki prostor čineći ga kvalitetnijim i lepšim. Pored različitih tipova podnih lampi u ovoj familiji se mogu naći još i zidne, viseće i stone lampe.

Baza podne lampe i podupiruća zglobna ruka, glavni nosač, su izrađeni od poliranog aluminijuma dok su difuzori tj. abažuri izrađeni od pergamentnog papira ili od svileno-satenske tkanine razapete preko plastičnog rama. Difuzor je lako podesiv u svim pravcima a postoji mogućnost montiranja LED sijalice sa klasičnim grlom E27. Difuzor lampe nam dolazi u tri različite veličine.

Fleksibilnost se ne ogleda samo u položaju lampe i pomeranju zglobne ruke već i u mogućnosti krajnjeg korisnika da sam dizajnira svoju lampu birajući adekvatni abažur (veličinu, završnu obradu i boju) uz samo postolje lampe.

Tolomeo floor Mega lampa nam dolazi sa halogenim i LED svetlosnim izvorom sa mogućnošću dimovanja svetla ili gašenja svetla preko klasičnog prekidača.

Dizajn Tolomeo familije lampi potpisuje čuveni dvojac Michele De Lucchi i Giancarlo Fassina.

 

Želite još informacija o ovom proizvodu?
BojaAluminijum siva, crna
Dimenzije (mm)103-196cm x 148-238cm
Snaga (W)LED 21W - 30W E27; HALO 150W E27
Temperatura boje (K)2900 - 3000K
Lumen (lm)2870lm - 3353lm
Indeks reprodukcije boja (CRI)1a
VrstaUnutrašnja
ProizvođačArtemide
DizajnerMichele De Lucchi, Giancarlo Fassina
NamenaDekorativna rasveta
FamilijaTolomeo floor Mega
TipologijaPodna
Svetlosni izvorLED, Halogen
Tip ugradnjeStojeća
IP ZaštitaIP 20